Thaise Dansvoorstellingen en Workshops
Over Ratchaneekorn

Ratchaneekorn studeerde Thaise en moderne dans aan de gerenommeerde dansacademie "Nathasin", gelegen vlakbij het beroemde tempel complex Wat Prakaew (Grand Palace) in Bangkok.

Door heel Thailand danste zij in vele uitvoeringen, zowel klassiek als modern. Eén van haar danshoogtepunten was de spectaculaire Thaise dans voorstelling ter gelegenheid van de 75e verjaardag van koning Phumibol in Thailand, waarbij meer dan 200 dansers te zien waren vanaf de Chaophraya rivier.

 

Hiernaast deed zij de choreografie van een wervelende dansshow met ruim 20 dansers in 1 van de grotere discotheken van Bangkok, die bekend staat als "Hollywood". Elke dag wordt hier met live muziek een gevarieerde show neergezet, waarbij Thaise muziek en westerse popsongs hand in hand gaan vooral gericht op het Thaise publiek.

Verder is zij te zien in een groot aantal videoclips van bekende Thaise artiesten zoals Cristina Aguila, James en Sonram. Wekelijks was zij op TV te zien als danseres in "Ching Roi Ching Lan" de populairste spelshow van Thailand.

Sinds februari 2005 woont zij in Nederland en danst zij op evenementen, beurzen, feesten, bruiloften en gala's.

In de zomer van 2008 won zij de eerste prijs voor zowel solo-dans als groepsdans bij de enige Thaise Danswedstrijd in Europa, in het Kurpark van Bad Homburg, Duitsland.